Søg
Menu
Fav.
Favoritter
0 Kurv

Din indkøbskurv er tom

×
Vil du selv sammensætte menuen i næste uge? Så prøv vores nye FreestyleKasse med udvalgte råvarer, du selv kan jonglere til dejlige retter.

AvocadoPosen

6 stk.

Cremede og uimodståelige avocadoer – halvdelen er formodnet

85 kr.
Medlemspris 76,50 kr.
Beskrivelse
AvocadoPosen

Om varen

Økologiske avocadoer, 6 stk.

Avocadoen er noget nær den reneste form for hverdagsluksus. Indianerne kaldte avocadoen for skovens smør, og en helt moden avocado kan for så vidt også udmærket erstatte smør på brødet.

Bemærk, at sorterne i vores avocadopose følger sæsonen, og derfor kan variere fra uge til uge.

Når den spanske sæson for den velkendte Hass-avocado slutter, vil man i sommerperioden typisk finde peruvianske avocadoer i posen, som er sejlet hertil med båd og modnet i vores pakkeri på Barritskov.

Henover efteråret kan man desuden finde den smagfulde og nøddeagtige Fuerte i posen, en grønskindet avocado-sort, der dyrkes i Spanien udenfor højsæsonen.

Skal du bruge en større mængde avocadoer til madlavning, så prøv vores GuacamolePose.

Anvendelse

Avocadoer er spiseklare, når de føles bløde i toppen og giver efter ved et let tryk. Læg dem evt. sammen med tomater eller bananer, hvis du vil sætte skub i modningsprocessen.

Vær dog opmærksom på, at halvdelen af avocadoerne vil være modne og klar til brug, når du modtager posen.

En perfekt modnet avocado er en oplagt medspiller i alt fra salater til bowls. Avocadoerne kan også med fordel nydes som de er, med et dryp citronsaft, lidt flagesalt og et skud friskkværnet peber, eller skåret i skiver og anrettet på et stykke ristet rugbrød.

Opbevaring

Avocadoer bør ikke opbevares for koldt, da de let får køleskader, der ses som brunfarvning eller manglende modenhed. Opbevar derfor dine avocadoer i en skål i køkkenet, og brug dem så snart de er modne.

Indhold

Indhold

Henter...
Idékassen
-