Søg
Menu
Fav.
Favoritter
0 Kurv

Din indkøbskurv er tom

×
Vil du selv sammensætte menuen i næste uge? Så prøv vores nye FreestyleKasse med udvalgte råvarer, du selv kan jonglere til dejlige retter.

500KalorierKassen

Energireducerede aftensmåltider – men med masser af kærlighed. Kassen indeholder varierede retter, der mætter godt og smager af overskud. 

  • 4 pers.
  • 3 dage
55 kr. pr. kuv.
655 kr.
Medlemspris 589,50 kr.
Ugens menu
Kokkene bag:
Søren Ejlersen & Stine Junge
Henter...
Beskrivelse
500KalorierKassen

500KalorierKassen indeholder varierede aftensmåltider, som mætter godt og er fulde af smag. Måltiderne indeholder i gennemsnit 500 kalorier pr. person pr. måltid.

Kassen bliver til i samarbejde med konsulent Stine Junge Albrechtsen, som hver uge beregner næringsindholdet* i de enkelte retter og kommer med gode råd om bl.a. motion, mad og vægttab.

Måltiderne indeholder altid masser af grønt og en god kombination af kød, fisk og magre mejeriprodukter mm. 500KalorierKassen indeholder desuden kun ingredienser, der er naturligt fri for gluten.**

Ønsker du at skære ned på kalorierne, er du godt på vej med 500KalorierKassen.

* Ernæringsberegningen er vejledende. Vi tager forbehold for, at der nogle gange må ændres en råvare i en opskrift i sidste øjeblik. Den nye ingrediens vil da vælges af kokken ud fra, hvad der passer bedst ind i måltidet.

** Nogle af de produkter, som findes i kassen, kommer fra virksomheder, der også håndterer glutenholdige produkter. Derfor kan nogle produkter indeholde spor af gluten.

Indhold

Indhold

Henter...
Idékassen
-