Søg
Menu
Fav.
Favoritter
0 Kurv

Din indkøbskurv er tom

×
Vil du selv sammensætte menuen i næste uge? Så prøv vores nye FreestyleKasse med udvalgte råvarer, du selv kan jonglere til dejlige retter.

Jeres Favoritter

I Jeres Favoritter er det jer, der bestemmer! Kassen indeholder tre måltider, som har fået topkarakter af vores kunder. Du kan både møde helt grønne retter og retter med kød og fisk.

  • 4 pers.
  • 3 dage
49 kr. pr. kuv.
585 kr.
Medlemspris 526,50 kr.
Ugens menu
Henter...
Beskrivelse
Jeres Favoritter

I Jeres Favoritter er det jer, der bestemmer! Kassen er sammensat af de måltider, som I allerbedst kan lide og giver topkarakter, når vi hver uge beder et udvalg af jer anmelde ugens retter.

Du og vores andre kunder er med andre ord medskabere af kassen. Her kan du møde både helt grønne måltider og måltider med kød og fisk.

Vil du have indflydelse på, hvilke retter, vi lægger i næste uges kasse? Så giv din mening til kende, når vi indsamler anmeldelser af ugens måltider hver uge - måske finder du netop din livret i Jeres Favoritter i næste uge!

Tilberedningstid

Bemærk, at tilberedningstiden kan variere i denne kasse, da du både kan støde på hurtige retter fra fx Vegetar 20 Minutter og retter, der kræver lidt længere tilberedningstid, fx retter fra Livretter. 

Den gennemsnitlige tilberedningstid er beregnet ud fra opskrifterne til 2 personer. Derfor vil tilberedningstiderne i opskrifterne til 3 og 4 personer nogle gange også være længere, da der er mere grønt og dermed mere, der skal skylles, snittes og hakkes. Se ugens menu for vejledende tider.

Indhold

Indhold

Henter...
Idékassen
-